rullar hemåt

fullsizeoutput_29e1

Eve ger det här lägret en tumme upp 🙂

fullsizeoutput_29df

fullsizeoutput_29de

Elsa gör sig startklar

fullsizeoutput_29dd

Michelle

fullsizeoutput_29db

Fanny och Michelle

fullsizeoutput_29da

Matte och Michelle

 

Nu är första lägret på svensk snö avslutat och jag är på väg hem till Täby för lite höstlovsledigt. Det blev ett lyckat läger trots lite blandad kompott vad det gäller underlag. Jag ska vara i Stockholm hela veckan vilket är lite speciellt, jag har nämligen inte varit hemma på ett höstlov så länge jag kan minnas. I vanliga fall hade jag åkt till Zermatt med klubben, men i år har jag valt att vila för att orka med kommande fullspäckade säsong, så det ska bli mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s