Tillbaka i backen!

Nu är jag hemma igen efter säsongens (för min del) första läger. Ryggen fungerade bra, så just nu är jag bara överlycklig! Nu ska jag vara hemma i Järpen i två veckor innan jag går på snö igen.

Wittenburg var faktiskt riktigt bra, stenhårt men inte halt. Det är alltid lite speciellt med inomhus-skidåkning, jag var till exempel inte utomhus på två dagar… men det är iaf inget dåligt väder som kan komma och förstöra skidåkningen :)) I Wittenburg bor man i samma byggnad som backen (där av behövde man aldrig gå ut) så allt var väldigt smidigt, det blev ett väldigt effektivt läger! Nu håller vi tummarna för att Juvass kan öppna om någon vecka :))

IMG_4439

Blev inte så mycket bilder från Wittenburg men här har vi Moa och Eve i liften

IMG_2322-2

IMG_2323-2

IMG_2324-2

Nästan så att jag redan längtar till tävlingssäsongen nu…. Här är några bilder från en tävling förra säsongen som Beyond-x skickade till mig igår :))

IMG_4488

IMG_4485

Mellanlandade lite i Stockholm igår och passade på att ta en fika med Jennifer (på bild) och Alice

IMG_4495

Men nu är jag tillbaka i Järpen med pyttipanna och en Schwalbe på middagsbesök :))

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s