Wittenburg

img_4870

Juvass har fortfarande inte öppnat, så det blev en rond två till Wittenburg. (Eve och Michelle på bild)

img_4861

img_4836

Moa

img_4818

img_4824

Eve, Michelle och Moa

img_4883

img_4841

Michelle

img_4807

Jag, Moa och Ida rockade de nya bliz-hjälmarna. Riktigt snygga!

Nu är jag hemma från säsongens (för mig) andra läger. Det blev Wittenburg igen eftersom Juvass ännu inte kunnat öppna. Det är skrämmande att det är så lite snö både där och nere i alperna… Kanske är alpint på väg mot att bli en inomhussport? ://

Ryggen fungerade bra vilket var superskönt, men tyvärr drog jag på mig en dunderförkylning efter tre pass. Med andra ord blev det inte så mycket träning för mig. Det börjar bli lite segt att missa skiddagar hela tiden, men på onsdag åker vi till Juvass för att vara där i nässtan tre veckor, så det är bara att hoppas att jag är frisk till dess. Nu ska jag vara i Stockholm och kurera mig några dagar innan det bär av mot Järpen på måndag. :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s