Europacup premiär

img_0989

Magisk träningsmorgon i Funäsdalen

img_0986

Ylva

img_6911

img_6966

Ida

img_6952

Elsa

Moa

img_2212

img_2216

20181130-anders_andersson_elsa_fermba__ck_ha__kansson_dsc3088

Besiktning inför första racet (foto: STSA)

20181130-michelle_kerven_dsc3086

Fellman och Michi (foto: STSA)

20181130-tobias_erika_matte_dsc3098

Fellman, Erika och Matte

20181130-hilma_lo__vblom_dsc3384

foto: STSA

Förra veckan var det dags för årets första europacup-tävlingar. Vi var på plats i Funäsdalen några dagar innan för att träna. Det blev några riktigt bra pass med kallt och hårt underlag. Fram mot tävlingarna blev det mycket varmare, men trots lite plusgrader höll underlaget riktigt bra under racet. Jag lyckades ta mina första europacup poäng med en 28:e plats första dagen och 26:e andra dagen, jag hade verkligen inte förväntat mig det, så det var riktigt kul!

Efter Funäs bar det av mot europacup slalom i Trysil. Det blev två rätt tuffa race, det var plusgrader och snöblandat regn. Underlaget var bättre än vad man hade kunnat förvänta sig men det blev ganska spårigt. För mig blev det tyvärr två urkörningar i Trysil, men det svenska laget gjorde verkligen två superrace. Första dagen var det dubbelt svenskt med Ylva i topp och Lotta tvåa, andra dagen var det 7 (!) svenskar topp 30! :))

På tisdag flyger vi ner till nästa europacup storslalom i Andalo, Italien. Det ska bli riktigt spännande! :)))

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s