Hinterreit

img_7586

img_3723

Ida och jag

img_7572

Ida

img_7556

Elsa

jag och Louise

img_7607

Elsa

img_7602

Louise

img_7585

Björn och Elsa

img_7610

Erika

img_7598

Empa

img_7617

Halloj från München! Det blev en väldigt kort visit ner till Europa denna gång, vi flög ner i söndags och imorgon flyger vi hem igen. Planen var att vi skulle träna fyra dagar i Hinterreit (ganska nära Salzburg, Österrike) och sedan åka vidare till Göstling Hochkar (också i Österrike) och köra två europacup-tävlingar. Men det har snöat konstant sedan vi kom ner och nu har det kommit så mycket snö att de har blivit tvungna att evakuera hela Göstling Hochkar på grund av de extrema mängderna. Det blir alltså inga tävlingar. Jag har nog aldrig varit med om att det har snöat så extremt mycket under så många dagar, vi var tvungna att hasa banan mellan varje åk för att hålla spåret okej när vi tränade.

Bortsett från all snö så var Hinterreit faktiskt ett sjukt bra ställe att träna på. Hotellet låg ”ski in ski out”, man slapp hög höjd och allting var supersmidigt. Hoppas man kommer dit någon gång igen :)) Nu blir planen att åka hem och tävla fyra tävlingar i Kläppen innan det bär av ner mot Schweitz för nästa tour :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s