Sommarens sista Helg

Förra helgen fyllde jag år så jag bjöd ut lite folk till vårt sommarställe. Det blev en riktig panghelg, sjukt mysig och fylld av massa skratt! Vädret skulle bli ganska dåligt, men det blev faktiskt över förväntan. Jag tog inte så mycket bilder, men kan det vara ett tecken på att jag verkligen hade det bra på riktigt kanske? Här kommer dom jag lyckades skrapa ihop iaf 🙂 :

img_3464

Alice och Jennifer

Olle

img_3492

Lea, Vilda, Olle

Lea

img_3517

Alice och Jag

img_4377

Vilda och Alex

img_4385

En riktig mysmiddag

img_4418

My och Ebba

2019-08-17_20_46_35

Dag 2 körde vi kräftskiva

Lojsan, Empa och Ebba

img_4436

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s