GS i slalombacken

IMG_8175

IMG_8177

IMG_8178

Coach Holmberg ;))

IMG_8172

IMG_8167

Erika var med på gymnasiets träning idag, hon valde verkligen rätt pass, idag kan nog ha varit det bästa passet jag någonsin haft i Åre. Det var klarblå himmel, sol och lite kristaller i luften. Snön var greppig och hård, med andra ord PERFEKT.

Vi körde GS i slalombacken (den branta som går under WC-liften). Det var tufft eftersom backen inte är helt enkel, men jag kände verkligen hur jag utvecklades under hela passet! Imorgon hoppas vi på en repris på detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s